Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és a megtisztított, apróra vágott hagymát megpirítjuk benne. Az egyik felét kivesszük, félretesszük, és a másik feléhez hozzákeverjük a meghámozott, apróra vágott paradicsomot. (Gyorsan megy, ha a paradicsomot 1 percre forró vízbe mártjuk, a héját lehúzzuk.) Megsózzuk és 15 percig pároljuk. A tésztát lobogó sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, egy kis csészényi főzőlevet megőrzünk. A paradicsomból néhány kanálnyit félreteszünk, a többit a tésztához keverjük. A túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a pirított hagyma másik felét, a kakukkfüvet és 5 evőkanál (tésztafőző)vizet. Jól összekeverjük. Egy tűzálló edénybe felváltva tészta- illetve túrórétegeket rakunk úgy, hogy a tetejére tészta kerüljön. Megöntözzük a félretett paradicsommártással, megszórjuk a sajttal, és előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.