Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a darált marhahúst és addig sütjük, amíg kissé megpirul. Sóval, borssal, provence-i fűszerkeverékkel, paradicsompürével ízesítjük. A megtisztított, feldarabolt vajbabot sós vízben megfőzzük és lecsöpögtetjük. Kiolajozott tűzálló tálba lerétegezzük a babot és a hagymás húst. Leöntjük a tojássárgájával elkevert, reszelt szerecsendióval fűszerezett tejföllel. Közepes hőmérsékleten 20 percig sütjük. Meghintjük a reszelt sajttal és további 5 percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.