Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedjük, és enyhén sós vízben megpároljuk. A csirkemellet megmossuk, felét vékony szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, másik felét vékonyan felcsíkozzuk.
A szeleteket picit meghintjük sóval, borssal, majd rákenünk egy kevés krémsajtot, és ráhelyezzük a megpárolt brokkolirózsákat. Óvatosan feltekerjük, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat forró, bő olajban aranybarnára sütjük.
A csirkemellcsíkokat szintén sózzuk és borsozzuk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, illetve szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban megsütjük.
Ízlés szerint burgonyapürével, rizzsel vagy salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.