Elkészítés: Előszőr elkészítem a húst. Megtisztítom a csirkeszárnyakat, befűszerezem, lisztbe, tojás-zúzott fokhagyma-tej keverékébe, kókuszba forgatom, majd bő olajban, 180 fokon, 15 perc alatt kisütöm. (Ne égjen rá a kókusz!)
Utána elkészítem a zöldfűszeres burgonyát: megtisztítok, és sós vízben megfőzök 1 kg burgonyát. Leöntöm róla a vizet, és sót, borsot, petrezselymet, zúzott fokhagymát teszek bele. Összekeverem lehetőleg úgy, hogy ne törjön nagyon össze.
Végül elkészítem a paradicsomágyat: a paradicsomokat, a vöröshagymát és a fokhagymát nagyobb darabokra vágom fel, majd felöntöm hidegvízzel,és ecetet öntök rá. Sót és cukrot teszek bele, és ezzel elkeverem. 1 órát hűtőbe teszem, majd leöntöm róla a folyadékot.
Következik a tálalás. Először a burgonyát, majd a paradicsomokat teszem tálra, ezután a húst. Megszórom petrezselyemmel, és egy nagyobb levelet tűzök a közepébe, végezetül megszórom egy kevés kókusszal. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.