A húst kiklopfoljuk, a széleit beirdaljuk, hogy sütéskor ne ugorjon össze. A tojást felverjük, elkeverjük benne a sót panírozzuk. A húst bepanírozzuk, először a lisztbe, aztán a tojásba, végül a zsemlemorzsába, majd forró olajba kisütjük.
A hasábkrumplit is szintén olajba kisütjük papírtörlőre szedjük. A jégsalátát és a zöldségeket nekünk tetszőlegesen felszeljük és tányérra halmozzuk kevés dresszinggel megönthetjük.
A dresszing készítése. Az ecetet, a vizet elkeverjük a zúzott fokhagymával, citromlével, a cukorral, a borssal összekeverjük és meglocsoljuk vele a salátánkat. Aki szereti, tehet a húsra citromkarikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.