Elkészítés: A kelbimbó külső leveleit leszedjük, megmossuk. Sós vízben feltesszük főni: az újraforrástól főzzük 3 percig, leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. Közben a mártáshoz valókat összekeverjük, hűtőbe tesszük. Ezután a tojást habosra verjük, hozzáadjuk a fokhagymát, a köményt és sót. Ezután bepanírozzuk a lisztbe és az ízesített tojásba, majd zsemlemorzsába, és olajban megsütjük. Hasábburgonya vagy rizs illik hozzá, a mártással tálalva.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.