Elkészítés: A mozzarellagolyókat tasakjukból kimentem, szűrőben lecsepegtetetem, rövid ideig állni hagyom. A diót apróra töröm, én mozsarat használok hozzá.
Előkészítem a panírozás anyagait. Most négy tállal dolgozom, liszt, felvert (sózott, borsozott) tojás, zsemlemorzsa és a darabolt dió kerül a tálakba.
A mozzarellagolyókat először lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatom, majd újra belemártom a tojásba, és végül az aprított dió következik, abban is megforgatom. Elkészült a nagy mű, forró olajban kisütöm.
Frissen, melegen tálalom, leginkább friss zöldsaláta illik hozzá, és persze kellemes félszáraz bort töltök poharainkba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.