A palacsintatésztához tálba szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a tejet, a tojásokat, és simára keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha túl sűrű lenne, szódavízzel vagy vízzel kicsit lazíthatunk rajta. Enyhén sűrű tésztát kell kapnunk.
A palacsintákat a szokott módon kisütjük.
A töltelék elkészítéséhez a tojásokat keményre főzzük. Kihűtjük, apró kockákra daraboljuk.
A vöröshagymát lereszeljük, vagy nagyon apró kockákra vágjuk, és hozzákeverjük a kenőmájashoz.
A petrezselyemzöldet is felaprítjuk, és a májas krémhez keverjük.
A sajtot szintén lereszeljük, és ezt is a krémhez keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A palacsinták közepébe töltjük a májas krémet, majd szorosan, batyuszerűen felhajtjuk.
A palacsintát lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.