A palacsinta hozzávalóit egy nagy tálban simára keverjük, 30 percet pihentetjük, majd egy teflon serpenyőben egyenként kisütjük mindet.
A felaprított hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst, és megpirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és ízlés szerint megszórjuk pirospaprikával, oregánóval és majorannával. Addig pirítjuk, amíg elfőtte a levét, majd levesszük a tűzről, és kihűtjük.
A palacsintákat megtöltjük a töltelékkel, és a szélüket behajtva feltekerjük. A szokásos módon bepanírozzuk: lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró olajban kisütjük.
Megjegyzés
Franciasaláta, kukoricasaláta vagy tartármártás illik hozzá, körete lehet rizs vagy burgonya is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.