A tészta hozzávalóiból a szokott módon palacsintatésztát keverünk, majd kiolajozott serpenyőben egyenként kisütjük a palacsintákat.
A töltelékhez egy serpenyőben olajat hevítünk, és beletesszük a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, megdinszteljük. Rátesszük a darált húst, megsózzuk, majd fehéredésig pirítjuk, és meghintjük a pirospaprikával, és közepes lángon, fedő alatt puhára főzzük.
A palacsintákat betöltjük 1-2 ek darált hússal, becsomagoljuk, egy hústűvel megtűzzük, majd bepanírozzuk a hagyományos módon.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és kisütjük a palacsintabatyukat, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk róluk. Friss, kevert zöldsalátával tálaljuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A RÁNTOTT PALACSINTA
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.