A tejszínt habbá verjük. A majonézt fehérborral, citromlével kikeverjük. Sóval, fehér borssal, frissen vágott kaporral ízesítjük. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt. Óvatosan elvegyítjük, felhasználásig hűtőszekrényben tartjuk. A megmosott, szárazra törölgetett halszeleteket sóval és halfűszerkeverékkel bedörzsöljük. A szokásos módon lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk és bő, forró olajban kisütjük. Itatósra szedjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Vajas burgonyával és a jól lehűtött tejszínes-kapros tartármártással tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.