Elkészítés: A tojássárgáját mézzel, vaníliás cukorral fehéredésig keverjük. A lisztet a sütőporral és a mákkal összekeverjük. A margarint felolvasztjuk, és a tejföllel, tejjel meg a mézes tojássárgájával a liszthez adjuk. Végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk.
Egy őzgerincformát kimargarinozunk, és a mákos masszát beleöntjük. Előmelegített sütőbe toljuk, és közepes lángon (175 fok) kb. 50 percig sütjük. Beleszúrt tűvel ellenőrizzük. Ha kihűlt, deszkára borítjuk, fölszeleteljük, és 2-2 szeletet gyümölcsízzel összeragasztunk, kissé ferdén fölszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.