Elkészítés: Egy tálban vagy gyúródeszkán a lisztet elkeverjük a sütőporral, a mézzel, olajjal, sóval és tejjel jól gyúrható tésztát formázunk. Deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk a pogácsaalapot, közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Egy tepsire sütőpapírt teszünk, egymás mellé tesszük a korongokat, tetejüktt tejjel megkenjük, mindegyikre finomságokat teszünk (ez lehet sajtdarab, tökmag stb.), és közepesen meleg sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.