Előkészítés: A narancsot és a grépfrútot vastagon meghámozzuk (a fehér héját is levágjuk), és kifilézzük, azaz a gyümölcshúst kivágjuk a hártyák közül. A lecsepegő levet felfogjuk.
Elkészítés: A gabonapelyhet mélytányérba vagy csészébe szórjuk. A gyümölcsöket ráfektetjük, meglocsoljuk a gyümölcslével és a tejjel. Rácsepegtetjük a mézet, megszórjuk a tökmaggal, és azonnal fogyasztjuk.
Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: kb. 10 perc múlva
1 adag: 1880 kJ/447 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.