Előkészítés: A narancsot és a grépfrútot vastagon meghámozzuk (a fehér héját is levágjuk), és kifilézzük, azaz a gyümölcshúst kivágjuk a hártyák közül. A lecsepegő levet felfogjuk.
Elkészítés: A gabonapelyhet mélytányérba vagy csészébe szórjuk. A gyümölcsöket ráfektetjük, meglocsoljuk a gyümölcslével és a tejjel. Rácsepegtetjük a mézet, megszórjuk a tökmaggal, és azonnal fogyasztjuk.
Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: kb. 10 perc múlva
1 adag: 1880 kJ/447 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.