Elkészítés: A lisztet, a tojások sárgáját, a cukrot, a margarint és a sütőport jól összegyúrjuk. A tészta eléggé törik, így ha nem állna össze, adhatunk hozzá kis tejet vagy tejfölt. 2/3 részét kinyújtjuk, és a tepsibe helyezzük (az enyém 32x32 cm-es), erre átszitált zsemlemorzsát szórunk. Erre jön a kimagozott meggy, kevés darált dió és cukor keverékével meghintjük a meggyet. A 2 tojásfehérjét kemény habbá verjük, ízlés szerint cukrot és darált diót teszünk bele, majd ezt a habot szintén rákenjük a meggyre. Ezután elővesszük a tészta megmaradt 1/3 részét, és nagylyukú reszelővel a tetejére reszeljük. Előmelegített sütőben (gázsütő 3-4 fokozat) kb. 30 percig sütjük. Még melegen vaníliás cukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.