A fagyasztott málnát engedjük fel. Néhány szemet tegyünk félre, a többit villával nyomkodjuk szét vagy turmixgépben pürésítsük, majd passzírozzuk át.
A tejből körülbelül 750 ml-nyit forraljunk fel, a többit hidegen a pudingporral és a cukorral keverjük csomómentesre.
Körülbelül a puding kétharmadát tegyük félre, a maradék pudingot keverjük össze a málnapürével.
A málnás krémet osszuk szét 4 kehely aljára. Simítsuk rá és fedjük be a vaníliás krémmel.
A rétegzett krémet málnaszemekkel, valamint ízlés szerint citromfűvel díszítsük. Fogyasztásig tegyük hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.