Előkészítés: Az almát alaposan megmossuk, négybe vágjuk, magházát kivájjuk, és a gerezdeket apróbb darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az almalevet elkeverjük 10 dkg cukorral, és puhára főzzük benne az almát. Kevés fahéjjal, szegfűszeggel, gyömbérrel ízesítjük. A kétszersültet tiszta konyharuhába csomagoljuk, és húsverővel apróra törtjük (esetleg lereszeljük vagy ledaráljuk). A morzsát összekeverjük a maradék cukorral, a dióval, és fahéjjal, szegfűszeggel ízesítjük. A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a morzsát. A tejszínt kemény habbá verjük, és a mézzel édesítjük. Üvegtálba rétegezzük az almát, a morzsát és a tejszínt. A tetejére tejszín kerüljön. Megszórjuk kakaóval, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.