Elkészítés: A leveles tésztát kb. 5 mm vastagságú téglalapra nyújtjuk. Az egyik felét megkenjük ribizlilekvárral, majd a másik felét ráhatjuk, a A széleit egy villa segítségével lenyomkodjuk, hogy szép cakkos legyen. A megtöltött tésztánkat sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük, és kb. 2 cm-enként keresztirányban bevagdossuk.
Elkészítjük a ropogós mandulát a sütemény tetejére: ehhez egy kis edényben vajat olvasztunk, majd mikor felolvadt, hozzáöntjük a szeletelt mandulát és a kristálycukrot, és közepes lángon, folyamatos kavargatás mellett megvárjuk, míg a cukor felolvad és karamellizálódik. Isteni illatú vajas karamellával bevont mandulaszeleteinkhez még egy kevés zsíros tejszínt öntünk, és összeforraljuk.
A nyers tészta tetején eloszlatjuk az illatos mandulás keveréket, és 190 fokra előmelegített sütőben légkeveréses fokozaton kb. 15 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.