Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrom, és egy közepes méretű kapcsos formát kibélelek vele úgy, hogy csinálok egy 1,5 cm-es peremet is neki.
A sütőt 180 C fokra előmelegítem. Egy kerek kis formát bebugyolálok alufóliával, és ezt teszem a tésztára nehezéknek, majd 12 perc alatt elősütöm.
Közben egy tálban a tejfölt a krém többi hozzávalóival összekeverem. Az elősütött tésztára kanalazom, a tetejét meghintem ribizlivel, majd visszatolom a sütőbe, és legalább 40 percet sütöm.
Hagyom kihűlni, majd leszedem a karimát és a torta forma alját is, hűtőbe teszem dermedni, és csak utána szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.