1. A sütőt 180 °C - ra előmelegítjük. A vajat a mézzel összeolvasztjuk, majd állandó keverés mellett aranybarna színűre pirítjuk. A tojásfehérjét a sóval lágy habbá verjük majd folytonos keverés mellett, még melegen hozzáöntjük a vajas keveréket, azután hozzáforgatjuk a porcukros, mandulás lisztkeveréket és a málnát.2. A masszát egy 22 cm - es sütőpapírral bélelt formába simítjuk és 25 perc alatt készre sütjük, de végezzünk tűpróbát. Ha a tészta megsült egy rácsra borítva kihűtjük, lehúzzuk róla a papírt és kihűtjük. Azután a tortaformát folpacckal kibéleljük és visszahelyezzük bele a piskótát. 3. A tejet egy lábasba öntjük, összemelegítjük a vajjal, hozzáadjuk a sót, a rizsadarát és sűrű krémmé főzzük. Végül belekeverjük az édesítőt, a vaníliát és rákenjük a tésztára. Pár órán át hűtőben dermesztjük. Tipp : - ha van egy mutatós szilikonformánk, vízzel kiöblítjük és beleöntjük a rizskrémet, majd hagyjuk benne teljesen megdermedni. A piskótát kiszúrjuk akkora méretűre mint a szilikon forma alja és ráhelyezzük a krémre. Az egészet egy tányérra borítjuk és óvatosan lehúzzuk róla a formát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.