Elkészítés: A megmosott rizst átsütjük 2 dkg vajon, felöntjük kétszeres mennyíségű vízzel, beletesszük a húsleveskockát, és kis lángon, fedő alatt puhára pároljuk.
A megmosott és letörölt májakról eltávolítjuk a szíveket. A maradék vajon a zúzott fokhagymával és a majoránnával - félidőben megforgatva - megsütjük a májakat. Levét leszűrjük, és összekeverjük a rizzsel. Egy tálra púpozzuk, és rátesszük a májakat. Most sózzuk, ne sütés előtt!
A hagymát vékony karikára vágjuk, megforgatjuk a lisztben, és forró olajban ropogós pirosra sütjük.
A lecsepegtetett sült hagymával beborítjuk a tálban lévő rizst és májat, ecetes savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.