Elkészítés: A rizst megmossuk, majd egy mély jénaiban 10 percre a tejbe áztatjuk.
Belekeverjük a lágy vajat és a vaníliás cukrot (sima cukor is jó, ha vaníliás nincs), és fedő nélkül 600 W-on 10 percig főzzük.
Ezalatt a tojások fehérjét 2 dkg cukorral kemény habbá verjük, a tojások sárgáját pedig 5 dkg cukorral kikeverjük.
Mikor a 10 perc főzés letelt, először belekeverjük a tojássárgáját, majd a kemény habot is, de úgy, hogy a hab is alaposan elkeveredjen a rizzsel.
Visszarakjuk a mikróba, és 600 W-on még 8 percig főzzük. 3 perc pihentetés után könnyen kiborítható a tálból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.