Elkészítés: A porcukrot, a tojások sárgáját és a margarint együtt habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, a sütőport és a tojások felvert habját.
3 részre osztjuk az alakuló rókafarkat, az egyik részt sárgára színezzük a vaníliás pudingporral, a másikat barnára a kakaóval, a harmadikat rózsaszínre a puncsos pudingporral.
2 kikent, meglisztezett őzgerincformába
öntjük a sárga, barna, rózsaszín sorrendben a masszát.
Nem túl magas hőfokú sütőbe tesszük a
formákat, és tűpróbáig sütjük.
Ha kihűlt, tortabevonóból csokimázt teszünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.