Elkészítés: A vajat habosra keverjük a tojással, hozzákeverjük a lisztet és a sütőport, felengedjük a tejjel. Belemorzsoljuk a kéksajtot, hozzáadjuk a felaprított bazsalikom felét, sózzuk, pici cukrot teszünk bele.
Felforrósított gofrisütőben megsütjük.
Közben apróra vágjuk a paradicsomot, meglocsoljuk olívaolajjal, meghintjük sóval és frissen őrölt borssal, majd a maradék bazsalikommal összeforgatjuk.
A kisült gofrit camembert falatokkal és a paradicsomszalszával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.