Elkészítés: Egy citrom héját reszeljük le (a fehér rész ne kerüljön bele!), majd nyomjuk ki a citromok levét. Forrásig melegítsük a citromlevet, a citromhéjat, a reszelt gyömbért, a zúzott fokhagymát és a mézet, majd hagyjuk kihűlni. Sózzuk, borsozzuk, majd adjuk hozzá csepegtetve, állandó kevergetés mellett az olajat. A csírákat öblítsük le alaposan, majd csepegtessük le. Keverjük össze az uborkával, káposztával, répával vagy céklával, végül a szósszal. Pihentessük 15 percig, majd pirítóson tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.