Elkészítés: 1. Pirítsuk az almát egy nagyobb serpenyőben a cukros-fahéjas margarinon, közepes hőfokon körülbelül 15 percig, vagy amíg az almák meg nem puhulnak.
2. Egy tálban keverjük össze a kekszet az aprított magvakkal.
3. Melegítsük fel a karamellöntetet egy kisebb serpenyőben vagy a mikrohullámú sütőben.
4. Osszuk el a megpuhult almákat 4y tálkába vagy szufléformába, majd szórjuk rá a kekszes keveréket. Tegyünk minden adag tetejére 1-1 gombóc vaníliafagyit, majd a fagylaltot öntsünk nyakon a meleg karamellöntettel, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.