Elkészítés: A lisztet egy nagy tálba tesszük. Beleszórjuk a sütőport, a vaníliás cukrot és a porcukrot, jól összekeverjük. Majd beletesszük a margarint, a 2 egész tojást, és tésztát gyúrunk. A tésztát 1 órán át hagyjuk hűtőben pihenni.
Lisztezett gyúródeszkán kb. félcentisre kinyújtjuk. Gomba alakú mézeskalács szaggatóval kiszaggatjuk a tésztát. Ezután következik a díszítés. A rénszarvasunk orra lehet francia drazsé, szemeit olvasztott, zacskóba töltött étcsokiból rajzoljuk, az agancsát perec alakú ropiból készítjük el.
Előmelegített sütőben 180 fokon 7-8 perc alatt megsül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.