Elkészítés: A lisztet egy nagy tálba tesszük. Beleszórjuk a sütőport, a vaníliás cukrot és a porcukrot, jól összekeverjük. Majd beletesszük a margarint, a 2 egész tojást, és tésztát gyúrunk. A tésztát 1 órán át hagyjuk hűtőben pihenni.
Lisztezett gyúródeszkán kb. félcentisre kinyújtjuk. Gomba alakú mézeskalács szaggatóval kiszaggatjuk a tésztát. Ezután következik a díszítés. A rénszarvasunk orra lehet francia drazsé, szemeit olvasztott, zacskóba töltött étcsokiból rajzoljuk, az agancsát perec alakú ropiból készítjük el.
Előmelegített sütőben 180 fokon 7-8 perc alatt megsül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.