Előkészítése: a banánokat meghámozom, és villával összetöröm. A tojássárgákat habosra keverem a sóval és 1 evőkanál porcukorral, majd hozzáadom a lisztet, a bort, a rumot és a sütőport. A tojásfehérjéből kemény habot verek.
Elkészítése: a banánpépet összeforgatom a lisztes keverékkel és a tojáshabbal. Háromujjnyi olajat forrósítok. Olajba mártott teáskanállal halmokat rakok bele, és a banánfánkok mindkét oldalát pirosra sütöm. Az olajból kivéve papírtörlőn szétterítem, hogy az a felesleges olajat felszívja, majd a megmaradt, vaníliás cukorral ízesített porcukorral meghintve kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.