Elkészítés: A süteményszéleket, amiket levágtam piskótasütésnél lefagyasztottam, és most újra hasznosítottam. Ez most kakaós piskóta volt, hagytam szobahőmérsékleten, visszanyerte az eredeti állagát, összemorzsoltam, és a többi hozzávalókkal együtt jól formázható tésztát gyúrtam.
Gömbölyű golyókat formáztam, olvasztott csokoládéval bevontam. A díszítéshez a vágott diót 2 evőkanál cukorral karamellizáltam, és zsíros tányérra tettem. Amikor kihűlt, felaprítottam, és a golyókat megszórtam vele.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.