A tészta száraz hozzávalóit elkeverjük és a tojással, vajjal összegyúrjuk, majd tortaformába nyomkodjuk. 170 fokon elősütjük.
A Philadelphia light sajtkrémet, a tojást, a tejfölt, a natúr joghurtot, a nyírfacukrot, a fél vaníliarúd kikapart magját t jól elkeverjük robotgéppel. A meggyet fahéjjal, cukorral és 3 evőkanál vízzel sűrűre főzzük, majd rummal ízesítjük. A meggyet kísérjük és az elősütött lapra szórjuk!
Ráöntjük a masszát, majd a tetejére locsoljuk a meggy levét. Márványosra mintázzuk. 170 fokon sütjük 40 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.