Előkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő: 2. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk és kilisztezünk egy kb. 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát.
Elkészítés: A tésztához a vajat felolvasztjuk, beletördeljük a csokoládét, és hagyjuk, hogy az is elolvadjon. A tojásokat a cukorral felverjük. A csokoládés keveréket 2 evőkanál vízzel, a liszttel és a sütőporral együtt a tojáskrémbe keverjük. A tésztát a formába öntjük. A sütőben kb. 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni. A tésztából pogácsaszaggatóval kb. 5 cm átmérőjű korongokat vágunk. Minden korongot vízszintesen kettévágunk, és a két felet sárgabaracklekvárral összeragasztjuk. A mázhoz a tejszínt, a vajat, a porcukrot, a cukrot, lassan kevergetve felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kétféle csokoládét, és teljesen simára keverjük. Hagyjuk kihűlni. Ezzel a mázzal minden egyes tortácskát vékonyan bevonunk. Várunk, amíg csaknem teljesen megszilárdul, majd mindegyik desszert tetejére egy kis rózsát nyomunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.