Elkészítés: A hússzeleteket kiverjük, besózzuk. Tálba tesszük, ráöntjük a tejet, és a fokhagymagerezdeket is beletesszük, letakarva egy éjszakát hűtőszekrényben állni hagyjuk. Másnap a húst kiszedjük, grillfűszerrel bekenjük. Vajjal kikent tepsibe fektetjük, félig egymásra téve, kevés szerecsendióval meghintjük. A fokhagymát kivesszük a tejből amiben a hús volt, átnyomjuk fokhagymaprésen, ezután rátesszük a hússzeletekre. Sajttal beborítjuk, majd a tejfölben elkeverjük a tojásságáját, és ráöntjük. Sütőbe téve világos barnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.