Elkészítés: A halfilét nagyobb darabokra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk. Egy grillserpenyőt felhevítünk, bekenjük olívaolajjal.
A sajtot lereszeljük, a tojást felverjük egy csipet sóval. A halszeleteket először a tojásba, majd a reszelt sajtba forgatjuk, jól rányomkodjuk. A forró serpenyőbe fektetjük, addig sütjük, míg a sajtbunda ropogósra sül, ekkor megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.
Közben a zöldségeket félcentisre szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, meghintjük kedvenc fűszerünkkel (én most kakukkfüvet használtam, jól megy a halhoz). Ezeket is megsütjük, nem kell teljesen puhára, maradhatnak roppanósak.
Tálaláskor petrezselyemmel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.