Elkészítés: Egy lábosban felteszek 2 liter vizet, berakom a 2 leveskockát, a hagymát és 1 gerezd fokhagymát, valamint a a fűszereket. Összefőzöm, majd kiveszem a fej hagymát, beleszórom a reszelt sajtokat, megvárom, míg elolvad a sajt.
Közben a tejfölben elkeverem a lisztet, a leveshez öntöm, jól elkeverem, ha szükséges, botmixerrel összeturmixolom. Visszadobom a hagymát és összeforralom.
Tálalásnál a pirított kenyérkékre még szórok kis reszelt sajtot és zöldségzöldet.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.