Elkészítés: A csirkemellekből nyitott szeleteket vágunk, sózzuk, borsozzuk, és fólia alatt lazítjuk.
Egy keverőtálba reszeljük a kétféle sajtot, és 5 dkg vajjal alaposan összedolgozzuk. Fűszerezzük borssal, és hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet. Ezzel a sajtkrémmel megtöltjük a csirkemellszeleteket. Feltekerjük a húst, és kevés olajon, lassú tűzön sütni kezdjük. Mikor a hús kicsit megpirult, alufólia alatt sütjük tovább.
Diónyi vajat hevítünk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott zellert. Sózzuk, és beletesszük a felcsíkozott sárgarépát is. Borsozzuk, majorannával ízesítjük. Mikor a zöldségek félig megpuhultak, hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit, és teljesen megpároljuk. A zöldséges tölteléket kinyújtott vajas tésztára tesszük, szorosan feltekerjük. Gyorsan dolgozzunk, nehogy a tészta szétessen. A zöldséges tekercset olajozott tepsire helyezzük, megkenjük tojással, és előmelegített 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
A kapormártáshoz 5 dkg vajból és 2 evőkanálnyi lisztből világos rántást készítünk. Felöntjük tejjel, csomómentesre keverjük, és felforraljuk. Beleszórjuk a finomra vágott kaprot, és tejszínnel dúsítjuk. Sózzuk, borsozzuk, alaposan kiforraljuk, és pár csepp citromlével pikánssá tesszük.
Tálaláskor a csirkemellroládok mellé helyezünk pár szeletet a zöldséges rétesből, és a kapomártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.