Elkészítés: A langyos joghurtot, a vizet és a cukrot összekeverjük. Az élesztőt felfuttatjuk benne.
Egy tálba szitáljuk a lisztet, közepébe tesszük a megkelt élesztőt, hozzáadjuk a vajat és a sót, jól kidagasztjuk. Ha esetleg lágyabb lenne a tészta, ami nem valószínű, akkor tegyünk hozzá egy kis lisztet. Ez a liszt sikértartalmától függ. Kétszeresére kelesztjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük.
A megkelt tésztát átgyúrjuk, majd téglalap alakúra kisodorjuk, a tölteléket rákenjük. Felcsavarjuk, mint a bejglit. 4 cm-es darabokat vágunk belőle, majd kivajazott muffinformába helyezzük.
Letakarva még 20 percet kelesztjük, majd 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.