Elkészítése: A burgonyákat hámozzuk meg, majd szeleteljük karikákra. Nem szükséges a nagy karikákat kettévágni. Egy kisebb méretû tepsit vajazzunk ki, ebbe tegyük bele a karikára vágott krumplikat. Az elsõ réteget szórjuk meg vegetával, majd így tovább. Kb. 4 réteg krumplink lesz. Elõmelegített sütõbe tegyük bele a lealufóliázott krumplit. 220 fokon egy fél óráig sütjük.
Ezután kivesszük a tepsit a sütõbõl, levesszük róla az alufóliát. A krumplira ráöntjük a fél doboz kukoricát (természetesen leöntjük róla a levét), és hozzáadjuk a kockára vágott párizsit. Jól elkeverjük a krumplival, úgy, hogy mindenhol legyen krumpli, kukorica és párizsi is. Rászórjuk a tetejére a reszelt sajtot, és visszarakjuk a sütõbe egy 15-20 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.