Elkészítés: A burgonyát héjában enyhén sós vízben puhára főzzük. Amikor már langyos, meghámozzuk, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A burgonyákat vízszintesen 3 darabra vágjuk: az alsó rétegbe, szeletelt trappista sajtot, a második rétegbe reszelt parmezánforgácsot teszünk, valamint 1 szelet paradicsomot. A sorokat ízesítjük a fűszerekkel: só, bors, fűszersó. A megtöltött burgonyákat a baconszeletekkel körbetekerjük, és még fűszerezzük kakukkfűvel és petrezselyemzölddel, majd hústűvel rögzítjük.
Kevés olivaolajjal kikenünk egy tepsit, ebbe helyezzük a szendvicseket. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, majd 200 fokon még 5-10 percet, hogy a bacon szép piros legyen. A végén parmezánforgáccsal még megszórhatjuk. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.