A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal. Közepébe krátert csinálunk, beleütjük a tojások sárgáját, beleszórjuk a sót, és belemorzsoljuk az élesztőt. A sajtot közepes, vagy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, 1/3 észét, és a tejfölt a tésztába keverjük. Mikor már a tészta jól gyúrható, 1 órán át langyos helyen ruha alatt kelesztjük. Lisztezett deszkán, ujjnyi vastagra nyújtjuk, tetejét megkenjük felvert tojásfehérjével, megszórjuk egyenletesen reszelt sajttal, majd derelyevágóval ízlés szerinti csíkokra, vagy kisebb kockákra vágjuk.
A tészta nyújtását, vágását, és a többi műveletet, több részletben is végezhetjük. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 190 °-on, arany színűre (kb. 20 perc) sütjük. Ez a sütődtől függ. Ebben az esetben, párnácska alakot kapott a a tészta, a sütés közben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.