Elkészítése: A megtisztított, feldarabolt zöldbabot sós vízben puhára főzzük, és lecsepegtetjük. A karikára vágott debrecenivel és a kockákra vágott kemény tojással összekeverjük, és kivajazott tűzálló tálba terítjük. A tejfölt a nyers tojásokkal, 10 dkg reszelt sajttal és az ételízesítő porral összekeverjük, a húsos zöldbabra simítjuk úgy, hogy azt teljesen befedje. A maradék sajtot a tetejére szórjuk, a megmaradt vajat rámorzsoljuk, a sütőben aranysárgára pirítjuk. Tálalásnál még tejfölt kínálhatunk hozzá, aki szereti, még külön meglocsolhatja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.