Elkészítés: A sertéskarajt kiklopfoljuk, sózzuk, pár percig pihentetjük, majd bundázzuk és kisütjük. Amikor megfordítjuk, akkor szórjuk meg a sajttal. Forró zsiradékkal locsoljuk meg a sajt tetejét, így enyhén
pirul és ráolvad a húsra.
A megtisztított sütőtököt apróbb kockákra vágjuk, és a rózsáira szedett brokkolival együtt, kevés sót szórva rá, puhára pároljuk, esetleg főzzük. A burgonyát meghámozzuk, aprítjuk, és sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Összevegyítjük a sütőtökkel és a brokkolival, reszelhetünk rá szerecsendiót. Margarint és tejszínt hozzáadva jól áttörjük burgonyanyomóval.
Tálaláskor a pürét kissé formázzuk, csepegtessük meg tökmagolajjal vagy szórjuk meg friss petrezselyemzölddel, esetleg mindkettővel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.