Elkészítés: A leveles tésztát olvasztás után kb. 1,5-2 cm széles csíkokra vágjuk, spirálosan rátekerjük a fém formákra - vigyázva, hogy minden csík fedje az előzőt. Tojással megkenjük, és aranybarnára sütjük. Amíg sül, elkészítjük az alábbi krémet: a tejjel simára keverjük a lisztet, sóval és borssal ízesítjük, és sűrű pépet főzünk belőle. Tűzről levéve, forrón belekeverjük a tojássárgáját. A vajat habosra keverjük, és hozzáadjuk a kihűlt krémet és a reszelt sajtot. A kihűlt tésztákat leszedjük a formákról, megtöltjük a krémmel, és a végeit reszelt sajtba mártjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.