Elkészítés: Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A vajat felolvasztjuk. Az összetevőkből begyúrjuk a tésztát, és meleg helyen 1 órát kelesztjük.
A sonkát és a bacont apró kockákra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
A tésztát téglalap alakúra, kb. 2 mm vastagra nyújtjuk, és megkenjük tejföllel. Megszórjuk az apróra vágott baconnel és sonkával, majd a reszelt sajttal. A tésztát feltekerjük mint a bejglit, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.
A csigákat sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt 150-160 fokon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.