A felolvasztott vajhoz keverjünk hozzá 3 tojást, 100 g simalisztet, a tejet és a sót. Készítsünk belőle sima, csomómentes híg tésztát, majd 30 percre tegyük a hűtőszekrénybe. Egy serpenyőt kenjünk ki vajjal, és közepes tűzön forrósítsuk fel. Egy merőkanálnyi tésztát oszlassunk el a serpenyőben, kb. 1 percig süssük, majd fordítsuk meg, és süssük meg a másik oldalát is. Így készítsük el az összes palacsintát.
Mindegyiket töltsük meg két szelet sonkával és két szelet sajttal. A megtöltött palacsintákat hajtogassuk kis táskákká, és fogpiszkálóval rögzítsük.
Mindegyiket forgassuk meg lisztben, majd felvert tojásban és végül zsemlemorzsában. A bundás palacsintákat forró olajban süssük aranyszínűre. Szalmaburgonyával vagy zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.