Elkészítés: A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg szerecsendióval, hagyjuk egy kicsit állni, hogy az ízek kellően átjárják.
A sajtot kisebb lyukú reszelőn reszeljük le. A befűszerezett hússzeleteket először forgassuk bele a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül pedig a reszelt sajtba. Vajjal kikent sütőformába helyezzük egymásmellé a hússzeleteket, majd kenjük meg tejföllel. Ezután megint egy réteg hús, majd tejföl következik. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a hús. Az utolsó sor húst alaposan kenjük meg tejföllel, majd fóliával fedjük le.
Helyezzük előmelegített sütőbe, és kb. 1 óra alatt pároljuk puhára. Ezután vegyük le a fóliát, majd süssük szép pirosra. Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit hűlni.
Közben készítsünk ízlés szerint köretet a hús mellé. Jól illik hozzá a rizs és a krumplipüré is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.