A burgonyát mossuk meg, majd sós vízben héjastul főzzük félkeményre. Vegyük ki a vízből, csöpögtessük le, és hosszában mindegyiket vágjuk be. Kaparjuk ki a belsejüket úgy, hogy egy-egy mélyedést kapunk.
A kivájt burgonyabelsőt törjük össze, dolgozzuk el a krémsajttal, a tojássárgájával valamint a tejföllel. Ízesítsük apróra vágott snidlinggel, petrezselyemzölddel, Cayenne- és fekete borssal, valamint szerecsendióval. Dolgozzuk bele alaposan a reszelt sajt kétharmadát, a többit tegyük félre.
A kivájt burgonyákat töltsük meg a keverékkel, mindegyiket helyezzük alufólia tálacskákra, szójuk meg a maradék reszelt sajttal, majd 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt süssük meg.
A paradicsomokat és a rukkolát mossuk és szárítsuk meg. A lila hagymát tisztítsuk le és vágjuk fel. A paradicsomokat szeljük cikkekre, a rukkolát pedig tépkedjük szét kisebb darabokra.
A zöldségeket keverjük össze, öntsük le a besózott, megborsozott joghurttal, majd szórjuk meg a félretett snidlinggel, valamint ízlés szerinti mennyiségű petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.