Elkészítés: 1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, hűtőben fél órát pihentetjük.
2. A töltelékhez a körtét megtisztítjuk, felkockázzuk. A tojást a cukorral géppel habosra verjük. A túrót a mascarponéval simára dolgozzuk, hozzáadjuk a pudingport, a körtelevet és a cukros tojást.
3. A sütőt 180 fokra melegítjük. Egy 26 centis kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral, az oldalát kikenjük vajjal, majd kibéleljük a tésztával, villával megszurkáljuk. A körtekockákat egyenletesen elosztjuk a tésztán, majd a túrós masszát ráöntjük, egyenletesen elsimítjuk.
4. Az előmelegített sütőben 45 percig sütjük. 40 perc elteltével elkészítjük a torta tetejét: ehhez a cukrot a mézzel felforraljuk, beleöntjük a likőrt és a mandulaszeleteket, összeforgatjuk, majd a sütőből kivett torta tetején elegyengetjük, majd 15-20 percre visszatoljuk a sütőbe, hogy a mandula szépen megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.