Vajjal kikenünk 4 db kis vagy egy kb. 24 cm hosszú ovális felfújtformát. A barackokat kettévágjuk, kimagozzuk, és rétegesen a formákba rakjuk, és közben minden réteget megszórunk némi cukorral.
A sütőt alsó-felső sütéssel előmelegítjük 180 fokra. Közben a tálba ütött tojásokat habverővel összekeverjük a tejföllel, a sóval, a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a szószt a lerakott gyümölcsre locsoljuk.
Keresünk egy akkora tepsit, amelyikbe kényelmesen belefér a négy kis vagy az egy nagy felfújtforma. Beleállítjuk a formákat, és a fele magasságukig forrásban levő vizet öntünk alájuk. Végül a felfújtat a sütő alsó részében 25-35 percig sütjük. Akkor jó, amikor a szósz még krémes állagúra szilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.