Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a fehérjét pici sóval és egy kevés cukorral kemény habbá verem. A sárgájákat a többi cukorral és a puha margarinnal szintén jó habosra keverem. Hozzáadom a tejfölt, és tovább keverem, végül beleszórom a liszttel elkevert sütőport és a fahéjat.
Egy közepes méretű tepsit (32 x 35 cm-es) kibélelek sütőpapírral, és ebbe kanalazom a tésztát, elsimítom.
A sárgabarackot kimagozom, elfelezem, és szépen sorban a tésztára helyezem. A köztes részbe darabos házi meggylekvárt pottyantok.
A sütőt előmelegítem 160 fokra, és kb. 50 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.