Elkészítés: Forró zsiradékban a vöröshagymát megdinsztelem, majd benne a fokhagymát is. Meghintem a pirospaprikával, azonnal hozzáadom a húst, és magas hőfokon fehéredésig pirítom. Felengedem annyi meleg vízzel, amennyi bőven ellepi. Sózom, borsozom, ízesítem a babérral, petrezselyemmel, a húst jó félpuhára főzöm.
Hozzáadom a sárgaborsót, a répát, zellert, kiegészítem még annyi vízzel, amennyi levest szeretnék, utána fűszerezem, és tovább főzöm, amíg együtt minden megpuhul. Utoljára adom hozzá a krumplit, pár perc múlva beleszaggatom a nokedlit, együtt készre főzöm, kevés citromlével ízesítem, és rövid pihentetés után tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.